Stravování

Informace ze školní jídelny 

SEZNAM ALERGENŮ

1 - OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK ( pšenice, žito, ječmen,oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
2 - KORÝŠI ( a výrobky z nich)
3 - VEJCE (  a výrobky z nich)
4 - RYBY ( a výrobky z nich)
5 - PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)- (a výrobky z nich)
6 - SOJOVÉ BOBY (SÓJA)- (a výrobky z nich)
7 - MLÉKO ( a výrobky z něj)
8 - SKOŘÁPKOVOVÉ PLODY ( mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich )
9 - CELER ( a výrobky z nich)
10 - HOŘČICE ( a výrobky z nich)
11 - SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) (a výrobky z nich)
12 - OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY ( v koncentracích vyšších 10 mg, ml/g, l, vyjádřeno v SO2
13 - VLČÍ BOB (LUPINA) - ( a výrobky z něj)
14 - MĚKKÝŠI ( a výrobky z nich)

Nepřihlášený